Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Picknick030, een initiatief van Artisanal Cuisine.
Lokale Utrechtse ondernemer en cateraar met een voorliefde voor mooie producten.

Deze picknickbox is ontstaan uit onze liefde voor picknicken, park, zon, vrienden, gezelligheid en lekker eten.
Wij bieden daarom een rijkgevulde en wisselende picknickmand met lekkere hapjes en goede wijn.
Een box zonder gedoe, geen borg en bezorgd in het park zodat je je plek in de zon niet hoeft te verlaten.
Picknicken is het leukst in een groene omgeving of “on the go” en met onze duurzame en recyclebare box kunt u zorgeloos genieten zonder het milieu te belasten.

Wat zit er in?

Onze picknickbox is gevuld met heerlijke huisgemaakte en altijd wisselende hapjes uit eigen keuken.
Het aanbod wisselt continu, het is dus een verrassing wat je in de picknickbox aantreft. 
Wat we wel kunnen verklappen is dat het altijd goed gevuld is!

Hoe werkt het?

Je kan hier een picknickbox bestellen. Je kan kiezen voor de Standaard Picknickbox (€34,95) of de Vega Picknickbox (€34,95).
Daarna kan je aangeven of je de box gedurende de gehele wilt ophalen bij Wijkrestaurant Venster of de box op vastgestelde tijdstippen wil laten bezorgen in een park. Wilt u de picknickbox ontvangen, dient u uw bestelling van te voren te plaatsen. De inhoud van de picknickbox is voldoende voor een royale picknick voor twee personen. Voor nog geen € 17,50 per persoon heb je dus al een uitgebreide picknick!

Na het bestellen krijg je een bevestigingsmail met hierin jouw unieke code.
Op vertoon van deze mail en code (bijv. op de smartphone) ontvang je de picknickbox. Betaling kan natuurlijk veilig online met iDeal.

In verband met de wettelijk verplichte controle op leeftijd bij de verkoop van alcohol dient u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs bij afhaal van de picknickbox.

Een aantal maal per dag fietst onze bezorger naar het Julianapark, het Griftpark en het Lepelenburg, daar kan je de box afhalen bij de bakfiets. In het Griftpark staat de bezorger op de brug bij restaurant het Griftpark en op het Lepelenburg staat de bezorgen naast de muziektent, in het Julianapark staat de bezorger bij de ingang aan de kant van de Sweder van Zuylenweg.