Alles wat je moet weten

Wie zijn wij?

Wij zijn picknick030, een initiatief van Artisanal Cuisine.
Lokale Utrechtse ondernemer en cateraar met een voorliefde voor mooie producten.
Onze picknickbox is ontstaan uit liefde voor picknick, park, zon, vrienden en lekker eten. Wij bieden een rijkgevulde picknickmand met lekkere hapjes en goede wijn. Een box zonder gedoe, geen borg en bezorgd in het park zodat je je plek in de zon niet hoeft te verlaten. Picknick is het leukst in een groene omgeving en met deze recyclebare box kunt u zorgeloos genieten zonder het milieu te veel te belasten.

Wat zit er in?

De picknickbox is gevuld met heerlijke huisgemaakte en altijd wisselende hapjes uit onze keuken. Het aanbod wisselt, het is dus een verassing wat u in de box aantreft. Wat we wel kunnen verklappen is dat er vier gevulde bakjes in zitten, twee soorten dips, versgebakken brood, water, wijn en fruit.

 

Picknickmand bestellen Utrecht
Picknickdoos vol

 

 

 

 

 

 

 

Picknicken in het park

 

Direct bestellen

Hoe werkt het?

Je kan hier een picknickbox bestellen. Je kan kiezen voor de standaard picknickbox (€34,95) of de Vega picknickbox (€34,95), beide zijn ook vegetarisch verkrijgbaar. Daarna kan je aangeven of je de box wilt ophalen bij De keuken van Kafe Belgie (op diverse tijdstippen) of de box laten bezorgen in een park. De bezorger rijdt een aantal keer per dag een ronde. Wilt u de picknickbox ontvangen, dient u uw bestelling een dag van te voren te plaatsen. De inhoud van de picknickbox is voldoende voor een royale picknick voor twee personen. Voor nog geen € 17,50 per persoon heb je al een uitgebreide picknick!

 

Na het bestellen krijg je een bevestigingsmail met hierin jouw unieke code. Op vertoon van deze mail en code (bijv. op de smartphone) ontvang je de picknickbox. Betaling kan met iDeal.

In verband met de wettelijk verplichte controle op leeftijd bij de verkoop van alcohol dient u zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs bij afhaal van de picknickbox.

 

Een aantal maal per dag fietst onze bezorger naar het Wilhelminapark, het Griftpark en het Lepelenburg, daar kan je de box afhalen bij de bakfiets. In het Griftpark staat de bezorger op de brug bij restaurant het Griftpark en op het Lepelenburg staat de bezorgen naast de muziektent, in het Wilhelminapark staat de bezorger bij het beeld van Koningin Wilhelmina aan het begin van het park.

Altijd op de hoogte blijven

Volg ons via Social Media of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten.

Contact informatie

06-42345575

info@picknick030.nl

FacebookTwitterG+Instagram