Wat zit er in onze picknick box?

Alles wat je moet weten

Verschillende bedrijven uit de buurt dragen bij aan de rijk gevulde picknickbox. In de box vind je een gevarieerd aanbod van zomerse specialiteiten. De picknickbox wordt meerdere keren per dag in omliggende parken bezorgd, ook kan je de box afhalen aan de Oudegracht. Voor nog geen € 17,50 per persoon heb je al een uitgebreide picknick! Eet smakelijk!

Hieronder een selectie van leveranciers waar we geregeld mee samenwerk.

Venster

Bij Venster houden we van goed drinken en lekker eten.
Hier willen we dan ook mee aan de slag, op een manier die past bij het terrein van RAUM waar wij deel van uitmaken.
Continu gaan wij op zoek naar de perfecte combinaties, waarbij we rekening willen houden met alles.
De gasten die we binnen krijgen, onze persoonlijke voorkeur, het seizoen, de beschikbaarheid in de buurt, het laatste liedje wat we hebben gehoord en de laatste nieuwtjes in de buurt.
Met dit in ons achterhoofd proberen we elke dag naar de kaart te kijken en deze weer aan te passen, zodat niet alleen jullie, onze eters, er gelukkig van worden… maar ook wijzelf in de keuken en in de bediening.
Verwacht geen poespas, maar herkenbare gerechten waarbij we wanneer er interesse is, precies uitleggen van welke boer of leverancier welk ingredient komt.

Oudwijker kaas

Soms moeten dingen anders, compleet anders. Het was zo’n vijf jaar geleden. Na vele jaren dienstverband wuifden we ieder onze baan gedag. De directietafels. De collegae. De vergaderingen.
Kaas gingen we maken.
De Oudwijker is een verhaal van verandering en doorzetten, van delen en vriendschap, en een verhaal van passie voor het kaasambacht en de ambitie om de lekkerste kaas te maken.
Handgemaakte halfzachte kazen. Met een natuurlijke korst. Die Italië in herinnering brachten. Maar met een uniek karakter. Ultiem spannend. Omdat we de kazen nu in de Hollandse polder zouden bereiden. Van Nederlandse melk.

Vleeswaren van Heijdra

Rundvlees van de Dubbel Doel koe

Vlees van de Dubbel Doel koe is lekker!

Het is zeer duurzaam om een koe die melk heeft gegeven aan het eind van haar leven lekker te laten uitrusten waardoor zij ook nog zorgt voor een heerlijk stukje Nederlands rundvlees. Hieronder leggen we uit hoe dat zit.
Koeien en stieren van vleesrassen zijn vooral gevormd om uit te groeien tot vlees. Er bestaan veel verschillende vleesrassen zoals Verbeterd Roodbont, Belgisch Witblauw, Blonde D’Aquitaine, Piemontese, Limousin, Charolais, etc. Ieder ras heeft z’n specifieke eigenschappen, vleeskwaliteit en smaak.

Qoppa

Qoppa is een power drankje dat je net dat beetje extra energie geeft waardoor je mentaal en fysiek nog beter presteert. Drink het voor het sporten, tijdens het gamen of als je druk aan school aan het werken bent.
De ingrediënten granaatappelsap en bietensap die de basis vormen van Qoppa zorgen voor een natuurlijke boost waardoor je weer wat extra energie krijgt.