Picknickplaatsen Utrecht

Lees hier alles over de picknick locaties in Utrecht. Stuur ons je leukste foto van een picknick in het park en maak kans op een GRATIS picknickmand. Zelf een nieuwe locatie doorgeven mag natuurlijk ook!

 

Griftpark

Het Griftpark is gelegen tussen de wijken Vogelenbuurt en Wittevrouwen en is een park voor jong en oud. Je kan er heerlijk in de zon liggen aan het water of op de heuvel terwijl de kinderen spelen op de kinderboerderij. Ook als de zon onder is bruist het nog in het Griftpark, dit is hét park voor een zwoele zomeravond. Proost!

Wilhelminapark

Het Wilhelminapark is een prachtig park gelegen in Utrecht Oost. Het fietspad waar studenten af en aan fietsen deelt het park in twee helften. Aan de ene kant het grote veld dat uitnodigt voor een potje voetbal en aan de andere kant het water met de oude bomen en de eenden. Genoeg mooie én romantische plekjes voor een picknick!

Lepelenburg

Lepelenburg is hét studentenpark bij uitstek. Met lekker weer is dit park van ‘s ochtends vroeg tot diep in de nacht levendig. Muziek in de oude muziektent, barbecues en kratjes pils. Als je een plekje weet te scoren op het volle grasveld ben je verzekerd van een gezellige avond!

De Keuken van Kafe Belgie

Dit karakteristieke Utrechtse bierkafe is één van de locaties om je picknickmand op te halen, zodat je er zelf niet voor hoeft te zorgen dat je op een bepaalde tijd op een bepaalde plek aanwezig moet zijn. Meld je bij de keuken en zij zullen je de mand met de juiste inhoud direct mee geven. Of combineer dit direct met een korte pauze voor één van de 196 bieren die er worden verkocht.

Direct bestellen

 

Brouwerij Maximus

Eén van Utrechts karakteristieke brouwerijen, gevestigd in De Meern nabij het Maximapark. Brouwerij, Proeflokaal en leer school, het is een plek wat iedereen in de regio kent en iedereen van houd.
Zou je ervoor kiezen om hier je box op te halen, dan vervangen we de wijn door een goede fles Maximus bier!

 

Altijd op de hoogte blijven

Volg ons via Social Media of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten.

Contact informatie

06-42345575

info@picknick030.nl

FacebookTwitterG+Instagram